Partij Sleutelstad in Stadskrant: “Reken op 16 maart af met D66, GroenLinks en PvdA”

Deze donderdag mochten alle Leidse politieke partijen een stemoproep publiceren in de Stadskrant. Lees hieronder de bijdrage van Partij Sleutelstad.

Wie kiest voor Partij Sleutelstad geeft een stem aan de Leidenaren die niet worden gehoord, aan de Leidenaren die leven in armoede en aan de Leidenaren die bezorgd zijn over de kosten voor het verwarmen van hun woningen. Partij Sleutelstad vindt dat u het laatste woord moet hebben over wat er gebeurt in uw wijk. Partij Sleutelstad wil de bezuinigingen op zorg en armoedebeleid terugdraaien. Partij Sleutelstad staat voor betaalbare woningen voor gewone Leidenaren.
 
De collegepartijen hebben in de afgelopen vier jaar plannen doorgedrukt zonder zich druk te maken om uw mening. PvdA, GroenLinks en D66 hebben arme Leidenaren keihard in hun portemonnee geraakt met de bezuinigingen op minimabeleid én het verhogen van de lokale lasten. Deze partijen koppelen uw woning los van het aardgas door u uit te leveren aan een energiemonopolist. U kunt dit tegenhouden door op 14, 15 of 16 maart te stemmen op Partij Sleutelstad!