Doneer

Partij Sleutelstad staat voor een democratischer, socialer, duurzamer en veiliger Leiden. Wij komen op voor burgerzeggenschap en de lokale belangen. Met een financiële bijdrage maakt u onze werkzaamheden mogelijk. 

Partij Sleutelstad is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat bijdrages en donaties aan de vereniging fiscaal aftrekbaar zijn van de inkomensbelasting. U kunt uw financiële bijdrage direct overmaken naar de bankrekening van de vereniging: NL46 INGB 0006 2508 42.

Indien u een periodieke schenkingsovereenkomst van ten minste vijf jaar aangaat, is zelfs het gehele bedrag fiscaal aftrekbaar. Geïnteresseerd? Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u om de mogelijkheden te bespreken.

Meer over schenkingen aan ANBI-instellingen en de voorwaarden daaraan, kunt u lezen op de website van de Belastingdienst. Onze ANBI-gegevens kunt u raadplegen op deze webpagina.

NB Partij Sleutelstad hecht aan zorgvuldige en transparante financiën. Giften van €4.500,- en hoger per jaar vermelden wij in de toelichting op onze jaarrekening. 

Ik wil donateur worden

* Met een schenkingsovereenkomst gaat u akkoord met een vaste periodieke financiële bijdrage voor ten minste vijf jaar. Het volledige bedrag is in dat geval fiscaal aftrekbaar.

De overeenkomst wordt gezamenlijk door de schenker en de vereniging opgesteld. Daarbij kan het model-overeenkomst van de Belastingdienst gebruikt worden. De overeenkomst is direct opzegbaar bij significant inkomensverlies door baanverlies of arbeidsongeschiktheid. Het reeds geschonken bedrag blijft in dat geval volledig aftrekbaar.