Stem Thijs naar het Global Forum in Taiwan

Onze onvolprezen fractiemedewerker Thijs Vos heeft zich in de strijd geworpen om een travel grant te winnen voor het Global Forum for Direct Democracy in Taiwan. In de beste democratische gewoonte worden de beurzen toegewezen via een stemming. Stem !
 
Thijs heeft zich als onze fractiemedewerker en vanuit diverse andere rollen met volle kracht en volmondig ingezet om burgers meer zeggenschap te geven op de politiek. Zo is hij ook al geruime tijd verbonden aan de landelijke organisatie “Meer Democratie”, voorheen het Landelijk Referendum Platform. Dit is de club die de afgelopen jaren met wisselend succes streed voor invoering van referenda en de gekozen burgemeester; daarbij ook een juridische strijd aanbond met minister Kajsa Ollongren inzake de afschaffing van het referendum.
 
Voor Partij Sleutelstad is hij behalve als coördinerend, notulerend en organiserend fractie-assistent ook van onschatbare waarde als drijvende kracht achter de werkgroep Nieuwe Democratie (WND). Deze zag onlangs nog 3 door haar voorbereide amendementen over de lokale participatie- en inspraak-verordening in de raad aangenomen. Thijs is bijna afgestudeerd student Politicologie aan de universiteit van Leiden, en heeft zich daarbij gespecialiseerd in de zaken waar Partij Sleutelstad zich sterk voor maakt.
 
Het Global Forum is een internationale conferentie waarbij onderzoekers en activisten uit de hele wereld samenkomen om ervaringen m.b.t. directe democratie en burgerparticipatie uit te wisselen. Een beurs van het Global Forum is een uitgelezen kans om te leren van buitenlandse ervaringen met directe democratie en burgerparticipatie én om internationale contacten op te doen.
 
Het zou leuk zijn als jullie een stem op hem uitbrengen en daarmee ook een beetje op onze partij:
 
Picture of Maarten Kersten

Maarten Kersten

Fractievoorzitter van Partij Sleutelstad