Stemadvies: Stem Code Oranje

Morgen 20 maart zijn de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen. Partij Sleutelstad roept iedereen op om te gaan stemmen!
 
In Zuid-Holland doet de nieuwe beweging Code Oranje mee aan de Statenverkiezingen. Net als Partij Sleutelstad zet Code Oranje zich in voor nieuwe democratie: meer zeggenschap voor inwoners, minder partijpolitiek. Code Oranje wil de democratie verrijken met referenda, burgerjury’s, digitale participatie en directe zeggenschap over de eigen leefomgeving. Burgerzeggenschap en burgerinitiatief worden uitgangspunt in de provinciale politiek, in plaats van uitzondering. Oftewel: bij Code Oranje kunt u ook na 20 maart meedenken, meedoen en vooral meebeslissen!
 
Op de kandidatenlijst van Code Oranje staan de Leidenaren Thijs Vos (#6) en Anand Siwpersad (#10) – beide zijn verbonden aan Partij Sleutelstad als resp. fractie-assistent en duoraadslid.
 
Lees hier meer over Code Oranje: https://www.wijzijncodeoranje.nl/zuid-holland/

Partij Sleutelstad hecht sterk aan haar onafhankelijkheid als lokale partij – daarom blijven wij los van elke landelijke politieke groepering. Maar we delen wel hetzelfde democratische DNA en hebben vertrouwen in de idealen en kandidaten van Code Oranje Zuid-Holland. Daarom kunnen wij u Code Oranje – en in het bijzonder de Leidse kandidaten Thijs Vos (#6) en Anand Siwpersad (#10) – van harte aanraden!

Naast provinciale statenverkiezingen, zijn er op 20 maart ook Waterschapsverkiezingen. Partij Sleutelstad hecht aan een veilig en duurzaam waterschap, waarbij de lasten eerlijk verdeeld zijn tussen burgers, boeren en bedrijven. Voor de Waterschapsverkiezingen kunnen wij Erwin Zaat, nummer 4 van de Partij voor de Dieren, aanraden. Wij hebben er vertrouwen in dat hij deze belangen adequaat zal behartigen in het waterschapsbestuur.