Denk mee over de nieuwe burgemeester

© Gemeenteraad Leiden

De vertrouwenscommissie heeft een enquête uitgezet waarin Leidenaren hun mening kunnen geven over wat zij in de nieuwe burgervader of -moeder terug willen zien. De enquête kan tot 10 december ingevuld worden.

Tot uiterlijk 10 december kunnen alle inwoners van Leiden een korte vragenlijst invullen. De vragenlijst is ontwikkeld door onderzoeksbureau Citisens en is te vinden via Doe mee, het participatieplatform van de gemeente (mijnburgemeesterleiden.nl), de website van de gemeenteraad, op een aantal locaties in de stad en in de Stadskrant van 23 november. De vragenlijst wordt in het Nederlands en het Engels aangeboden.

Noot: Partij Sleutelstad is het niet eens met het besluit van de vertrouwenscommissie om de profielschets achter gesloten deuren op te stellen. Partij Sleutelstad vindt dat principieel verkeerd en is om die reden niet toegetreden tot de vertrouwenscommissie. Dat de commissie inwoners consulteert over de gewenste burgemeester heeft daarentegen onze volledige steun (en heeft de vertrouwenscommissie daar eerder al toe opgeroepen).